Arrendekurs 2021

Årets kurs är nu fullsatt, du kan dock skriva upp dig på återbudslistan så hör vi av oss i tur och ordning om vi ökar antalet deltagare eller om någon måste avboka.
 
Årets arrendekurs som kommer att hållas fyra dagar i vackra Fiskebäckskil i Bohuslän.
 
Kursen är praktiskt orienterad och lämplig för alla som på något sätt arbetar med nyttjanderättsfrågor inom förvaltning, upplåtelse av mark med mera. Kursen lämpar sig bland annat till dig som är advokat, jurist, agronom, hyresråd, markförvaltare inom stat eller kommun, fastighetsägare, arrendator mfl.
 
Vi kommer att behandla samtliga arrendeformer:
  • Jordbruksarrende
  • Bostadsarrende
  • Anläggnings- och lägenhetsarrende
  • Övriga nyttjanderätter såsom bostads- och lokalhyra m.fl.
En av dagarna är temadag där vi detta år avser att fördjupa oss i gränsdragningsproblematik mellan upplåtelseformerna samt även viss ytterligare fördjupning i bostadsarrendefrågor.
 
Datum och plats
måndagen den 8:e november 2021 - torsdagen den 11:e november 2021 på Gullmarsstrand Hotell och Konferens i Fiskebäckskil.
 
Kostnad
Utbildningen med helpension kostar 17.900 kronor exklusive moms.
 
Sista anmälningsdag
Sista anmälningsdag är fredagen den 24:e september 2021, kl 17:00. Då kursen snabbt brukar bli fullbokad och vi har begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller.
 
Anmälan är bindande. Fakturering sker efter utbildningen.
 
Vi följer utvecklingen för Covid19 och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förbehåller oss därför också rätten att helt ställa in utbildningen. 
 
Frågor och funderingar
Har du några frågor angående utbildningen, var vänlig kontakta Rose-Marie Wallter, 
rose-marie.wallter@ludvig.se eller +46 77 127 27 27