Har du koll på vem som ärver dig?

-Vem betala dina räkningar om du blir sjuk?


-Vad händer med huset om ni delar på er?


Familjejuridik är regler som berör oss alla. De styr vad som händer när vi flyttar ihop eller isär, får barn eller dör. Om du har koll på hur reglerna påverkar just dig i din specifika livssituation så kan du undvika obehagliga överraskningar och förebygga problem genom olika juridiska handlingar. 

 
När startar livesändningen och hur ansluter jag?
onsdagen den 19:e maj 2021 kl 19:00 - 19:45
 
När du anmält dig till webbinariet får du direkt en bekräftelse till den mejladress du angett, titta i skräpposten om du inte får den. Du får dessutom ett påminnelsemejl cirka 60 minuter innan webbinariet börjar. I båda dessa mejl hittar du anslutningslänken. Den länken klickar du på för att ansluta till webbinariet.
 

Vi använder Teams som plattform för vår livesändning. Du kan ansluta och titta på två olika sätt, antingen direkt via Teams eller i en av webbläsarna Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari.

För att livesändningen ska fungera så bra som möjligt, rekommenderar vi dig att titta via Teams om du har det installerat på din dator eller mobil. Och har du inte Teams än, kan du enkelt ladda ner Microsoft Teams-appen här.

Har du frågor angående webbinariet

Stefan Wärdig, +46 76 696 40 03 eller stefan.wardig@ludvig.se

Varmt välkommen till Ludvig Live!