Tjäna på att göra rätt

I oroliga tider blir det alltmer viktigt med kvalitetsarbete för att skapa trygghet, säkerhet och hållbarhet. Nu kan du anmäla dig till våra informationsträffar om hur du kan arbeta med kvalitet i din hästverksamhet för att minska risker, öka tryggheten och lönsamheten.


Kvalitetsveckan arrangeras av Kvalitetsmärkt Hästverksamhet och Ludvig & Co som bjuder in till tre digitala informationsträffar den 6, 8 och 13 september 2022 kl. 11.30-12.00. Du kan anmäla dig till en eller flera träffar. Missa inte detta!


Träff 1 - 6 september 11.30 -13.00
Vad är kvalitet och hur använder jag det i min verksamhet?
Hur jobbar jag hållbart, tryggt och lönsamt? Vad innebär kvalitetsarbete och certifiering? Vi går igenom begreppen kvalitet, certifiering, lönsamhet och pratar omvärlds- och framtidsspaning inom hästnäringen.   

Träff 2 - 8 september  11.30 - 13.00
Vad är Kvalitetsmärkt hästverksamhet och vem kan bli certifierad?
Kvalitetsmärkt Hästverksamhet är en gemensam standard för hela hästnäringen, oavsett inriktning, för att på ett enkelt och jämförbart sätt kunna visa att det är en verksamhet med kontroll, ordning och reda. Vi går igenom vad det innebär att certifiera sig, innehåll i regelverket samt vilka lagar och regler som är relevanta för hästföretagare.
Läs mer här och anmäl dig till träff nr 2 
   
Träff 3 - 13 september 11.30 - 13.00
Få hjälp att komma igång med certifieringen av din verksamhet
Vi visar de olika stegen i certifieringen och går igenom ansökan för att hjälpa dig att komma i gång med Din certifiering. Dessutom får du möjlighet att ställa frågor direkt till rådgivare hos Ludvig & Co som är specialiserade på Kvalitetsmärkt Hästverksamhet.
Läs mer och anmäl dig till träff nr 3 här.

Träff 1 och 2 är kostnadsfria. Pris för tredje träffen är 250 kr + moms som faktureras av Ludvig & Co.  
 

Har du frågor eller funderingar kontakta mig

Anna Sundin, anna.sundin@ludvig.se eller Elin Leeapple, elin.leeapple@hastnaringen.se

Varmt välkommen!