Interaktiv livesändning

När är bästa tiden för att sälja sin fastighet?

Vad kan du göra för att öka värdet?

Välkommen till en digital säljträff för dig som funderar på att sälja din gård eller skogsfastighet. Från Ludvig & Co kommer Jennie Bråthén informera om vad man kan tänka på inför en försäljning. Vi tar bland annat upp hur en försäljning går till, vad man behöver tänka på vad det gäller jakt, arrenden och skogsbruksplanen.

 

Interaktiv föreläsning

Det kommer finnas utrymme att ställa frågor under sändningen och vi skall göra vårt yttersta för att svara på så många som möjligt.

 
När startar livesändningen och hur ansluter jag?
Livesändningen startar torsdagen den 4:e mars 2021 kl 16:00 - 17:30.
 

Vi använder plattformen Teams som plattform för vår livesändning. Du kan ansluta och titta på två olika sätt, antingen direkt via Teams eller i en av webbläsarna Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari.

För att livesändningen ska fungera så bra som möjligt, rekommenderar vi dig att titta via Teams om du har det installerat på din dator eller mobil. Och har du inte Teams än, kan du enkelt ladda ner Microsoft Teams-appen här.

Funderingar?
Har nu några frågor eller funderingar så kontakta Jennie Bråthén, jennie.brathen@ludvig.se eller telefon +46 522 65 72 88
 
Varmt välkommen till Ludvig Live!