Investeringsläge?

Pandemin har gjort att investeringsviljan hos svenska företag har minskat, regeringen har därför föreslagit att införa en skattereduktion på investeringar i inventarier som görs under 2021. Tillsammans med Sparbanken Skaraborg kommer vi att gå igenom förslaget kring skattereduktion som i skrivande stund ligger på remiss hos finansdepartementet. 
Förslaget innebär att man kan få en skattereduktion på de investeringar man gör i inventarier under kalenderåret 2021. 
Vi kommer också ta upp ett exempel kring inköp av bil till företag och hur den bäst finansieras. 
Dessutom kommer Åsa Andersson från Sparbanken Skaraborg att gästa oss för att prata mer om olika finansieringsformer och deras för- och nackdelar. 

Ställ frågor till våra experter

Det kommer finnas utrymme att ställa frågor under webbinariet och vi skall göra vårt yttersta för att svara på så många som möjligt. Du kommer även att kunna mejla in eventuella frågor om du inte vill ställa dem direkt under webbinariet.

När startar livesändningen och hur ansluter jag?

onsdagen den 10:e mars 2021 kl 12:00 - 13:00
 
Hur ansluter jag?
När du anmält dig till webbinariet får du direkt en bekräftelse till den mejladress du angett, titta i skräpposten om du inte får den. Du får dessutom ett påminnelsemejl cirka 60 minuter innan webbinariet börjar. I båda dessa mejl hittar du anslutningslänken.
 
Webbinariet sänds via vår YouTube-live kanal. Ingen extra mjukvara krävs och webbinaret går att se på dator, i mobil eller surfplatta med internetanslutning.
 
Frågor och funderingar
Har du några frågor angående webbinariet, var vänlig kontakta Patrik Stenberg, patrik.stenberg@ludvig.se
 

Varmt välkommen till Ludvig Live!